Selecteer een pagina

Grape Suprise

Een gezellige avond is zo geregeld!

Komen je vrienden langs en wil je ze verrassen met een gezellige wijnproeverij? Of ben je op zoek naar een origineel kado? De Grape Surpise box staat garant voor blije vrienden.

Bestel je Grape Surprise box!

3 of 6 flessen!

De box wordt thuis afgeleverd en bevat alles wat je nodig hebt om op een leuke manier meer te ontdekken over wijn!

  • 6 wijnen waarvan de etiketten verborgen zijn. Elke wijn heeft een nummer dat correspondeert met de kaarten van de quiz.
  • Uitleg over wijn en het herkennen van kleuren, geuren en smaken.
  • Wijnquiz met 6 setjes vragen. Ben je met meer dan 6 personen dan kunnen jullie in teams spelen.
  • Zijn 6 flessen je iets te veel? Dan is er ook de optie om een doos met 3 flessen te bestellen..
  • Tips voor bijpassende hapjes..

Speel de quiz

Door de quiz te spelen ontdek je meer over de wijnen die je drinkt. Doordat je de tools hebt om de wijnen te kunnen herkennen heb je geen wijn kennis nodig om de quiz te kunnen spelen. Je ogen, neus en mond doen het werk! Elke deelnemer of elk team ontvangt een quiz setje. De spelleider start met de eerste wijn uit te schenken en dan kan het proeven beginnen!

Let goed op de kleur van de wijn, de geuren die je ruikt en de smaken die je proeft. Naast de vragen over de specifieke wijn die je drinkt hebben we ook wijn-weetjes vragen. Deze weetjes geven je meer inzicht in wijnen en zijn natuurlijk leuk als small talk voor een ander feestje!

Zijn jullie echte wijnkenners? In elke ronde zijn er 3 bonus vragen om je kennis op de proef te stellen!

Proost!

Aan het einde hebben jullie 6 verschillende wijnen geproefd. Wijnen die je zelf niet zomaar in de supermarkt had kunnen vinden en die je misschien zelf niet direct had besteld omdat je toch altijd voor de chardonnay gaat. Misschien ben je er nu achter gekomen dat je pinot grigio veel lekkerder vindt! Het fijne is dat alle wijnen in de box direct zijn te bestellen bij C’est le Vin.

Proost! wijnen

Alle wijnen in de Grape Surprise wijnproeverij box zijn met de grootste zorg geselecteerd en komen dikwijls van onafhankelijke wijnhuizen waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Dit zijn veelal familiebedrijven die hun wijnen nog niet op de Nederlandse markt verkochten. De Grape Surprise box is onderdeel van C’est le Vin, de wijnspeciaalzaak van een van de jongst afgestudeerde Register Vinologen van Nederland, Xander de Bas!

Instagram